Over

Wie is dan het gezicht achter Claywork by Sanne?

Nou het zal je vast niet verbazen maar mijn naam is Sanne. Ik ben 35 jaar oud en woon in het prachtige Heukelum met mijn vriend Laurens en mijn zoontje Tim (5 jaar).

Heel mijn leven ben ik al bezig met creatieve dingen, schilderen en tekenen was altijd al een grote hobby. Maar in april/mei 2021 begon het te kriebelen voor iets nieuws. Ik kwam een advertentie tegen op instagram, en begon me in te lezen over de waanzinnige wereld van polymer clay. Ik was letterlijk verkocht!

Het moment dat mijn handen de klei raken, ben ik in mijn eigen happy place en geniet ik volop. Mensen op mijn werk raakte enthousiast, en van het een kwam het ander. Inmiddels zijn we nog niet eens zoveel tijd verder en timmer ik aan de weg mijn dromen na te jagen. Want een ding weet ik heel zeker, polymer clay stroomt door mijn bloed en is niet meer weg te denken uit mijn leven.

 

Waarom Polymer clay?

De klei is uitstekend voor het gebruik van sieraden,  waarom? omdat de klei heel erg licht is, dit geeft optimaal draagcomfort en geeft je de kans ook echt weer grote statement oorbellen te dragen zonder problemen. De sieraden zijn handgemaakt en daarom zal elk paar uniek zijn in zijn of haar soort. In elk paar oorbellen zit een stukje liefde van de maker.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan snel of er een paar voor je bij zit.